Teslaklubben.dk er i luften!

Velkommen til Teslaklubben.dk!

Efter længere tids planlægning og udvikling er jeg glad for at byde velkommen til Danmarks nye Tesla hjemmeside. Teslaklubben.dk er skabt med et formål om at samle alle danske Tesla entusiaster, hvad enten man er Tesla ejer, fan eller blot lidt nysgerrig 🙂

Siden vil blive udbygget over tid men vil som udgangspunkt bestå af Tesla nyheder på forsiden, et forum hvor alle kan oprette/besvare indlæg, en blog med mine tanker og massevis af informationssider om Tesla og Teslas produkter.

Fra start er der hverken mandskab eller økonomi til at dække ALT om Tesla HURTIGST. Derfor er fokus på de vigtigste nyheder til danske Tesla entusiaster, mens seneste nyt kan ses til højre, leveret via Electrek.co.

Hvem står bag?

Mit navn er Jeppe Kollerup, jeg arbejder som elektronikingeniør og har fulgt Tesla og Elon Musk tæt siden lanceringen af den første bil, Tesla Roadster. Jeg må nok efterhånden betegnes som lidt af en Tesla fanboy og har bestillinger liggende på både Model 3 og Solar Roof.

Jeg håber at kunne starte et fundament for et godt dansk Tesla fællesskab, hvor vi kan lære af hinandens erfaringer og holdes opdaterede på Tesla.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *