Teslaklubben.dk er i luften!

Velkommen til Teslaklubben.dk!

Efter længere tids planlægning og udvikling er jeg glad for at byde velkommen til Danmarks nye Tesla hjemmeside. Teslaklubben.dk er skabt med et formål om at samle alle danske Tesla entusiaster, hvad enten man er Tesla ejer, fan eller blot lidt nysgerrig 🙂

Siden vil blive udbygget over tid men vil som udgangspunkt bestå af Tesla nyheder på forsiden, et forum hvor alle kan oprette/besvare indlæg, en blog med mine tanker og massevis af informationssider om Tesla og Teslas produkter.

Fra start er der hverken mandskab eller økonomi til at dække ALT om Tesla HURTIGST. Derfor er fokus på de vigtigste nyheder til danske Tesla entusiaster, mens seneste nyt kan ses til højre, leveret via Electrek.co.

Jeg håber at kunne starte et fundament for et godt dansk Tesla fællesskab, hvor vi kan lære af hinandens erfaringer og holdes opdaterede på Tesla.

2 Replies to “Teslaklubben.dk er i luften!

  1. Hej

    Kender du nogen der har erfaringer med at importere en Tesla fra Tyskland og hvordan man får et økonomisk overblik ift. kun at skulle betale 20% af afgiften før nytår 2020?

    Mvh

    Tore

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *